Uitzending
Koffietijd - Aflevering 132

Aflevering 132

Koffietijd

3-3-2020

| 224 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Ruth Jacott vertelt over haar concertreeks Ruth Live en treedt op. -Paul de Leeuw presenteert de legendarische datingshow 'Op Goed Geluk'. -Jaap Versfelt is directeur van Stichting leerKRACHT, die in het leven is geroepen om het onderwijs te verbeteren.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Op zoek naar liefde met een blind date!
Morgenavond is de eerste aflevering van een nieuw seizoen van 'Op goed geluk', de datingshow waarin iemand zijn of haar date kiest uit 3 kandidaten zónder diegene gezien te hebben. Paul de Leeuw presenteert dit nieuwe seizoen en vertelt erover!

Ruth Jacott met 'De Jaren Gaan Voorbij'
In de nieuwe single 'De Jaren Gaan Voorbij' zingt Ruth over het leven dat voorbij raast. Onder leiding van de Marcel Fisser band laat ze het lied aan ons horen!

Ruth gaat de theaters in!
Met hits als 'Blijf bij mij' en 'Hartslag' domineerde Ruth Jacott in de jaren 90 de Nederlandse hitlijsten. De afgelopen vijf jaar werd er geen nieuw lied uitgebracht, maar nu is ze terug met een nieuwe single én theatertour!

Een verrassing voor de allerbeste baas
Het cadeautje van Koffietijd is vandaag voor Jeniffer. Zij is volgens Patricia namelijk de allerbeste baas voor haar dochter.

Samen met leerKRACHT het onderwijs verbeteren
We horen het steeds vaker: er is een tekort aan leraren in het basis- en voortgezet onderwijs. Hierdoor neemt de werkdruk toe, vallen lessen uit en staan onbevoegden voor de klas. Basisschool lerares Lotte en directeur van Stichting LeerKRACHT Jaap maken zich hard voor goed onderwijs!

In deze uitzending van Koffietijd waren Paul de Leeuw en Ruth Jacott te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 132 werd uitgezonden op dinsdag 3 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie