Uitzending
Koffietijd - Aflevering 124

Aflevering 124

Koffietijd

20-2-2020

| 198 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Marja Middeldorp geeft schoonmaak- en opruimtips. -De dochter van Gert Verhulst, Marie, is het nieuwe baasje van Samson. -Susan Smit vertelt over haar roman 'Tropenbruid'. -Merijn Tol en Petra Possel over culinaire podcasts.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Samson en Marie treden op!
Samson en zijn nieuwe baasje Marie zingen hun nieuwe single: Samson en Marie!

Samson heeft een nieuw baasje!
Het voormalige baasje van de trouwe viervoeter, Gert Verhulst, heeft het zo druk met het runnen van zijn mediabedrijf, dat hij helaas geen tijd meer heeft om voor Samson te zorgen. En Samson in een asiel stoppen, is natuurlijk geen optie. Dus Samson en Gert is voortaan Samson en Marie!

Hoe maak je goed je ramen schoon?
Poetsdiva Marja Middeldorp kreeg onder haar volgers vaak de vraag: Hoe maak ik mijn raam schoon zonder dat ik al die vettige strepen krijg? Marja vertelt het ons allemaal bij ons in de studio!

Susan Smit schreef een nieuwe roman!
Na de bestsellers als 'Gisle' en 'De eerste vrouw' is na 4 jaar de nieuwe roman van Susan Smit uit: Tropen-bruid. Ze vertelt hier alles over bij Koffietijd!

Arancini van peer en gorgonzola
London maakt een authentiek Siciliaanse snack.

Vivian plaatst een nieuwe AED bij de tennisvereniging!
Zeven weken lang komen de VriendenLoterij en de Hartstichting samen in actie voor 'een hartveiliger Nederland. Hier zijn nog 5.000 AED's voor nodig. Want bij een hartstilstand telt iedere seconde.

Marian verrast Sandra
Patrick is voor 'Het Cadeautje' afgereisd naar Oude Wetering. Waar Marian haar schoondochter Sandra wil verrassen.

Waarom zouden we naar eten willen luisteren?
Over eten en koken, zijn er echt honderden tv-programma's en documentaires gemaakt.Maar luisteren naar pruttelende pannen en etende mensen, dt is vrij nieuw. We hebben het over culinaire podcasts met culinair journalisten Petra Possel en Merijn Tol!

In deze uitzending van Koffietijd waren Gert Verhulst, Marja Middeldorp, Merijn Tol en Susan Smit te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 124 werd uitgezonden op donderdag 20 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie