Uitzending
Koffietijd - Aflevering 130

Aflevering 130

Koffietijd

28-2-2020

| 173 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Thijs Boontjes praat over zijn hit 'Deze Nacht'. -Patty Brard en Gordon over hun programma 'Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd'. -Na zijn eigen hartstilstand zet Bas Westerweel zich nu in voor de Hartstichting.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Thijs Boontjes - Deze Nacht
Thijs Boontjes zingt zijn aanstekelijke hit 'Deze Nacht'!

Patty en Gordon willen eeuwige jeugd
Na een roerig bestaan in showbizzland met vele ups en downs, hebben Patty en Gordon het licht gezien. In het programma 'Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd' gooien ze het roer rigoureus om. Ze vertellen er meer over bij Koffietijd, kijk mee!

Gaston is bij Droomparken met een verrassing!
Gaston ging weer op pad met zijn gouden enveloppen! En dit keer heeft hij naast mooie geldbedragen nog een extra verrassing voor een winnaar...

Aardappeltjes met geklaarde boter en steen-yoghurt
Jigal maakt aardappeltjes met ghee, kruiden en gulle pecorino.

Bij een hartstilstand telt elke seconde
Bas Westerweel heeft zijn leven te danken aan een AED bij hem op de club. Sindsdien is Bas zich gaan inzetten als ambassadeur bij de Hartstichting. Hij vertelt hier meer over bij ons in de studio.

Patty Brard trakteert!
Patty Brard wordt op 25 maart 65 jaar en deelt daarom bloemen uit. En niet zomaar bloemen, bloemen die naar haar vernoemd zijn!

Eindelijk weer een échte verjaardag voor alle schrikkeljarigen!
Esmee, Sarai, Ria en Ditte zijn morgen eindelijk weer écht jarig, samen met ruim 11.000 andere Nederlanders. Vandaag in de studio vertellen ze hoe het is om een schrikkeljarige te zijn.

Lesley verrast Loes!
Lesley wil graag haar állerliefste oma bedanken voor de goede gesprekken en prachtige band die ze samen hebben. Daarom is het cadeautje van Koffietijd vandaag voor haar.

In deze uitzending van Koffietijd waren Bas Westerweel en Patty Brard te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 130 werd uitgezonden op vrijdag 28 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie