Uitzending
Koffietijd - Aflevering 122

Aflevering 122

Koffietijd

18-2-2020

| 198 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Karin Bloemen en Noraly Beyer zijn ambassadeurs van de campagne 'Lees Voort!'. -Eef van Opdorp geeft tips om kinderen verantwoordelijk met geld te leren omgaan. -Het dochterpanel, bestaande uit Roosje Kuizenga, Anna Herter en Linda de Munck, bespreekt intimidatie op straat.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'Geld maakt gelukkig en jij bent de spiegel'
Jong geleerd is oud gedaan, ook als het over geldzaken gaat. Vandaag is Eef van Opdorp te gast en zij geeft ons tips over het doorgeven van financiŽle kennis aan onze kinderen.

Dana Winner zingt 'Westenwind'
Vandaag bij ons in de studio zingt Dana Winner haar grote hit die zij in Nederland heeft gescoord: Westenwind. Vertaald vanuit het originele nummer One Way Wind van de Volendamse band The Cats.

Wat vindt ons dochterpanel van straat-intimidatie?
Ons dochterpanel bestaat vandaag uit Anna Herter, Linda de Munck en Roosje Kuizinga. Zij nemen ons zoals altijd mee in de belevingswereld van de jonge vrouw en vandaag bespreken wij het onderwerp straat-intimidatie met hen. Wat vinden zij van straat-intimidatie?

Oma Celien is Lekker bezig!
In de rubriek 'lekker bezig' nemen wij een kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag is dat bij Oma Celien, beter bekend als Glam-ma.

Pastinaak-wortelstamppot met oesterzwammen en hazelnoten
London maakt vandaag een stamppot van wortel en pastinaak, met oesterzwam en hazelnoot.

Dewy verrast haar oma Marly!
Dewy wilt haar oma Marly wat positiviteit geven omdat ze het best wel zwaar heeft gehad. Ze verrast haar met een cadeautje!

Geef de liefde voor lezen voort!
Met de campagne 'Lees Voort!' wil de Leescoalitie daarom alle opa's en oma's in Nederland inspireren om hun liefde voor lezen door te geven aan hun kleinkinderen. Karin Bloemen en Noraly Beyer zijn beide ambassadeur voor de Leescoalitie en vertellen hier meer over bij ons in de studio!

In deze uitzending van Koffietijd waren Eef van Opdorp, Karin Bloemen en Noraly Beyer te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 122 werd uitgezonden op dinsdag 18 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie