Uitzending
Koffietijd - Aflevering 128

Aflevering 128

Koffietijd

26-2-2020

| 150 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Johnny en Tamara zorgen voor Goede Tijden
Om de kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden te verbeteren, is er een nieuwe familie in Meerdijk. Met Tamara Brinkman en Johnny Kraaijkamp als de Verduyntjes, hopen ze bij GTST op vooral weer Goede Tijden...

Met deze tip krijg je een goede houding
Er is alweer een week voorbij gevlogen en dat betekent dat Krakkie terug is met een nieuwe tip! Voor de 'Fit met Koffietijd' challenge leert hij ons elke week een nieuwe sportoefening.

Een steentje bijdragen aan een gezonder klimaat
Een van de belangrijkste oorzaken van klimaatverandering is ontbossing. 'Trees for All' wil het tij keren en plant miljoenen bomen om klimaatverandering tegen te gaan. De Nationale Postcodeloterij steunt dit project en doet een eenmalige schenking van 1 miljoen euro voor de strijd tegen klimaatverandering.

Wakker Dier red kippen uit de plofkip-industrie
Loretta is op pad gegaan om dieren te helpen. Dit keer ging ze naar Duitsland! Waar ze onder andere kippen bezocht, die door Wakker Dier zijn gered uit de plofkip-industrie.

Fred is Bea eeuwig dankbaar!
Fred is Bea echt eeuwig dankbaar voor de nier die ze doneerde aan hem en dat verdient een heerlijk weekendje weg naar Droomparken. Het cadeautje van Koffietijd is vandaag voor Bea!

Koninklijke fotosessie in de sneeuw
De koninklijke familie is weer neergestreken in Lech en dat levert net als ieder jaar weer prachtige plaatjes. Rick was er gisteren bij en vertelt ons er alles over!

In deze uitzending van Koffietijd waren Johnny Kraaijkamp jr. en Tamara Brinkman te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 128 werd uitgezonden op woensdag 26 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie