Uitzending
Koffietijd - Aflevering 119

Aflevering 119

Koffietijd

13-2-2020

| 329 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Maaike Dorsteen over vervelende kwaaltjes, zoals spataderen en aambeien. -Rutger Bregman over zijn nieuwe boek 'Het Water Komt - Een Brief Aan Alle Nederlanders'. -Ron Weil over de laatste trend: de mini-tas.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Een film, tv- en toneel carrière waar je u tegen zegt
Dat heeft Liz Snoijink! En nu staat ze op de planken in de musical Anastasia.

Maaike Dorsteen vertelt over ongemakkelijke kwaaltjes
Er zijn een aantal kwaaltjes waar je het als vrouw soms liever niet over wil hebben of mee naar de huisarts wil gaan, bijvoorbeeld urineverlies of overbeharing. Een kwaal waar Maaike Dorsteen het vandaag specifiek over wil hebben zijn aambeien, want die komen écht vaker voor dan je denkt.

'Het water komt - een brief aan alle Nederlanders'
In dit boek laat historicus en schrijver Rutger Bregman zien hoe Nederland wordt bedreigd door klimaatverandering en de stijgende zeespiegel.

Een eigen première voor William Spaaij en Lottie Helling-man
Want zij zijn de nieuwe castleden van de musical Lazarus. Het laatste werk dat David Bowie maakte voor hij overleed.

Vega wodka lasagne
Een vegetarische lasagne met een kick van een scheutje wodka.

Wanneer heeft het volgens jou de perfecte grootte?
Ron Weil was vandaag bij Koffietijd om ons te inspireren met allemaal mooie tassen. Hij weet als geen ander wat de trends van het moment zijn en hij neemt natuurlijk ook een aantal exemplaren daarvan mee!

In deze uitzending van Koffietijd waren Liz Snoijink en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 119 werd uitgezonden op donderdag 13 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie