Uitzending
Koffietijd - Aflevering 126

Aflevering 126

Koffietijd

24-2-2020

| 250 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Hans Luijten is onderzoeker bij het Van Gogh Museum en schreef de biografie 'Alles Voor Vincent'. -De boekentip van Arthur Japin. -Hoofdredacteur van Nouveau, Claudia Straatmans, en televisiedeskundige Bert van der Veer praten over het uiterlijk van vrouwen in de media. -Iris Hond over haar theatertour.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Iris Hond - I'll always remember
Iris Hond speelt het prachtige I'll always remember.

Een muzikale brief aan mensen die zich niet thuis voelen
Met de voorstelling Home geeft Iris Hond een stem aan al die mensen die op zoek zijn naar geborgenheid, een veilige plek, of een thuis. Het is een muzikale brief die wordt gesproken door de melodieuze klanken van haar piano.

Boekentips van Arthur Japin!
Arthur heeft de afgelopen maanden klassiekers uit de Nederlandse literatuur onder de aandacht gebracht. Vandaag heeft hij er weer eentje meegenomen.

Heeft van Gogh zijn faam aan een vrouw te danken?
Vincent van Gogh wordt gezien als n van de belangrijkste grootmeesters van de Nederlandse kunstgeschiedenis. Het van Gogh museum besteedt op Internationale Vrouwendag aandacht aan de vrouw, aan wie hij vandaag de dag zijn faam aan te danken heeft.

Stoofpotje met kikkererwten, aubergine en harissa
Jigal's stoofpotje met kikkererwten, aubergine en harissa.

Annuska verrast haar schoonmoeder
Vivian is met 'Het Cadeautje' in Vleuten. Waar Annuska haar schoonmoeder wil verrassen voor haar onvoorwaardelijke steun.

Voldoen Loretta en Andrea aan 'het televisieplaatje'?
Vorige week spraken Andrea en Loretta elkaar ter voorbereiding van deze uitzending. En al pratend kwamen ze tot de conclusie dat hun uiterlijk en kledingstijl niet voldoet aan de norm van de presentatrices op tv.

Andrea van Pol is gastpresentator!
Vandaag presenteert Andrea van Pol samen met Loretta! Maar eerst haalt Vivian haar traditiegetrouw op!

In deze uitzending van Koffietijd waren Arthur Japin, Bert van der Veer en Andrea van Pol te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 126 werd uitgezonden op maandag 24 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie