Uitzending
Koffietijd - Aflevering 123

Aflevering 123

Koffietijd

19-2-2020

| 218 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Sportcoach Jeroen Krak over de 'Fit met Koffietijd'-challenge. -Rapper en producer Dopebwoy over zijn eerste solotour 'Forever Lit'. -Marianne Spoelstra van de Hartstichting is bij ons om te vertellen over het belang van reanimeren en de AED. -En volkszanger Mart Hoogkamer treedt vandaag voor ons op.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Loretta's mattie Dopebwoy vertelt over zijn succes!
Loretta en Quinty praten met Dopebwoy over zijn nummers en zijn succes in het buitenland!

Quinty is bij een reanimatiecursus!
Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog, voor de grootste overlevingskans moet er binnen 6 minuten hulp worden geboden. Om deze hulp overal in Nederland op tijd te kunnen bieden, zijn er nog 5.000 AED's nodig.

Mart Hoogkamer - Ik kan je niet vergeten
Mart Hoogkamer zingt voor ons het nummer: Ik kan je niet vergeten

Een boegbeeld van het Nederlandse levenslied!
Hij is nog maar 22 jaar en wordt nu al Willy Alberti 2.0 genoemd. Deze ambassadeur van het levenslied stond meerdere keren op het podium met Willeke en nam een nummer op met Lange Frans!

De Fit met Koffietijd Challenge is begonnen!
Sportcoach Krakkie gaat ons de komende 10 weken helpen om te zorgen dat we een goede houding krijgen! En daar gaan we vandaag mee beginnen!

Loretta rapt met Dopebwoy!
Dopebwoy is een wereldberoemde rapper met meer dan 30 gouden platen en miljoenen views online, maar hier in Nederland kennen we hem eigenlijk nog niet.

Griselda is blij met haar sportieve man!
Vivian is weer op pad gegaan met het Cadeautje. Griselda wil haar sportieve man Gillian vertellen hoe blij ze is met hem dat hij er altijd voor haar is.

Straattaal met Loretta en Quinty
Wat weten onze presentatrices van straattaal? Nou, meer dan je denkt!

Bij een hartstilstand telt elke seconde
Bij een hartstilstand telt elke seconde. Sterker nog, voor de grootste overlevingskans moet er binnen 6 minuten hulp worden geboden. Om deze hulp overal in Nederland op tijd te kunnen bieden, zijn er nog 5.000 AED's nodig.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 123 werd uitgezonden op woensdag 19 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie