Uitzending
Koffietijd - Aflevering 129

Aflevering 129

Koffietijd

27-2-2020

| 211 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Moederschapsspecial: Tess Milne vertelt over haar rol als moeder. Jessica Vink is geboortefotograaf en won de 'Birth Photography Image Competition'. Lissa Zeviar groeide op als horend kind van dove ouders en praat over het belang van gebarentaal. We praten bij met Koffietijdmoeders Michal, Brigitte en Kim.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Binnenkort gezinsuitbreiding voor Tess Milne!
Tess Milne is mama van haar haar 2-jarige zoontje en over 3 maanden is ze uitgerekend van haar tweede kindje! Ze vertelt over hoe ze het moederschap in combinatie met haar zwangerschap ervaart.

Zo kun je communiceren met een baby!
Lissa Zeviar is horende, maar opgegroeid met dove ouders. Nu werkt ze al 23 jaar als gebarentolk voor baby's en kinderen. Vandaag geeft ze tips om met je baby te communiceren door middel van gebarentaal!

Het verhaal achter een geboortefoto
Als geboortefotograaf ben je aanwezig bij n van de meest intieme momenten van een vrouw. Jessica Vink vertelt over het verhaal van haar prijswinnende foto 'Moment of Silence.

Aubergineschnitzels en bloemkoolnuggets
Heerlijke bloemkoolnuggets of aubergineschnitzel. Leuk voor jonge kinderen!

Een cadeautje voor de ouders van Patricia!
Dit keer is het Cadeautje van Koffietijd voor Jan en Thea uit Almere. Hun dochter Patricia is dankbaar voor alle hulp die zij hebben gegeven na de geboorte van de goedlachse Isabelle.

De Koffietijd-moeders zijn terug!
Vijf jaar geleden zagen we ze voor het eerst: Koffietijd-moeders Kim, Brigitte en Michal. Toen nt moeder, maar sinds hun laatste bezoek is de ooievaar weer langs geweest. We vroegen hoe het nu met ze gaat in de speciale moederschapsspecial!

In deze uitzending van Koffietijd was Tess Milne te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 129 werd uitgezonden op donderdag 27 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie