Uitzending
Koffietijd - Aflevering 120

Aflevering 120

Koffietijd

14-2-2020

| 373 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Koffieleuters Charly Luske, Bastiaan Ragas en Guido Spek praten over de liefde en daten. -Sergio en Victor van 'First Dates' praten over de speciale Valentijnsuitzending, met datende BN'ers.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Mystery guest Gerard Joling zingt zijn liefdeslied!
Surprise! Gerard Joling is in de studio vandaag om speciaal voor Valentijnsdag een nummer te performen in de studio.

Victor en Sergio over BN'er dates
Al meerdere seizoenen koppelen Sergio en Victor mensen aan elkaar in het programma First Dates. Het nieuwe seizoen start vanavond op bijzondere wijze namelijk met een heuse valentijnsspecial met BN'ers!

De VriendenLoterij geeft wat liefde aan het Ouderenfonds
Voetbalkantines dienen een groter doel. Met hulp van de VriendenLoterij kan het Nationaal Ouderenfonds deze plekken gebruiken, zodat ouderen daar kunnen samenkomen om bijvoorbeeld gezellig te bloemschikken.

Inge verrast haar romantische vriend Jeroen
Het cadeautje van Koffietijd is vandaag van Inge, die zo verrast werd door het romantische huwelijks-aanzoek van haar vriend Jeroen dat ze iets voor hem terug wilde doen.

Zo vieren de Koffieleuters de liefde
Op Valentijnsdag mogen onze eigen Koffieleuters natuurlijk niet ontbreken: Guido, Charly en gastlid Bastiaan Ragas. Zij vertellen over datingapps en hoe ze de liefde vieren vandaag.

In deze uitzending van Koffietijd waren Bastiaan Ragas, Charly Luske, Guido Spek en Gerard Joling te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 120 werd uitgezonden op vrijdag 14 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie