Uitzending
Koffietijd - Aflevering 127

Aflevering 127

Koffietijd

25-2-2020

| 332 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws. -Neuropsycholoog Erik Scherder en presentatrice Martine van Os over het programma 'Niet Zonder Ons'. -William Spaaij en Lottie Hellingman over hun rol in de musical 'Lazarus'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Lottie en William schitteren in 'Lazarus'
William Spaaij en Lottie Hellingman spelen een hoofdrol in de nieuwe musical 'Lazarus' die geschreven is door David Bowie. Bij ons in de studio vertellen ze hier meer over!

Martine en Erik over 'Niet Zonder Ons'
De zes deelnemers van het televisie-programma "Niet Zonder Ons" hebben allemaal een hersenaandoening en dat heeft een grote impact op hun werkende leven. In het programma krijgen zij de kans om weer de werkvloer op te gaan. Erik Scherder en Martine van Os vertellen hier meer over!

Froukje neemt een kijkje bij Natuurmonumenten
Nederland is voorloper als het gaat om watermanagement. Onder andere de Oosterscheldekering en de haven van Lagos in Nigeria zijn voorbeelden van die waterbouwkundige hoogstandjes uit Nederland! Froukje gaat naar de plek waar al die kennis ten grondslag lag.

Patrick met het laatste entertainment nieuws!
Onze eigen Patrick is er weer met het laatste entertainment nieuws. En ook vandaag heeft hij weer leuke serie/film tips voor ons!

Maria verrast Mary!
Vandaag wordt Mary verrast door Vivian! Mary heeft al 10 jaar een eigen kledingbank en collega en vriendin Maria is super trots. Vandaag is het cadeautje van Koffietijd dus voor haar!

In deze uitzending van Koffietijd waren Lottie Hellingman, Martine van Os, Patrick Martens, William Spaaij en David Bowie te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 127 werd uitgezonden op dinsdag 25 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie