Uitzending
Koffietijd - Aflevering 121

Aflevering 121

Koffietijd

17-2-2020

| 5323 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens over de leukste nieuwe films en series. -Winonah de Jong en Liza Sips zijn te zien in de nieuwe bioscoopfilm 'Suriname'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Sandra verrast haar moeder!
Vivian is weer op pad geweest met Het Cadeautje! Sandra wilde haar moeder Oerzoela bedanken, omdat ze altijd als een leeuw voor haar heeft gevochten.

Oh Wonder - Happy
Op vrijdag 13 maart staat "Oh Wonder" in een uitverkocht Paradiso. Met hits als Without You, Drive en I Wish I never Met You zijn ze goed voor meer dan 200 miljoen views op YouTube. Vandaag is Oh Wonder bij ons in de studio en zingen ze hun nieuwe single 'Happy'!

Liza Sips & Winonah de Jong over 'Suriname'!
Winonah de Jong en Liza Sips zijn te zien in de nieuwe speelfilm Suriname. De film vertelt het verhaal van Winston Righter. Hij is in de race om de nieuwe president van Suriname te worden, maar er zit een kleine kink in de kabel: zijn verleden als drugshandelaar. Ze vertellen hier meer over!

Bakkeljauwbrandade
London maakt een traditioneel Surinaams gerecht met bakkeljauw.

Froukje bij het Prinses Maxima Centrum
Froukje nam een kijkje in het Prinses Maxima Centrum waar ze een kamer hebben waar ernstig zieke kinderen weer even kind kunnen zijn.

Het Koffietijd Kookboek!
Een 10-jarig jubileum van Koffietijd laten wij niet zomaar aan ons voorbij gaan. Dit moet gevierd worden, en natuurlijk met iets waar wij allemaal van houden: eten! Het Koffietijd Kookboek komt er aan!

Patrick bij de 'Anastasia' verassingsdate!
Vorige week vrijdag was het natuurlijk valentijn en wij mochten een verrassingsdate weggeven. Dit was een avond bij de musical Anastasia en Patrick was hier natuurlijk bij!

In deze uitzending van Koffietijd waren Liza Sips en Patrick Martens te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 121 werd uitgezonden op maandag 17 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie