Uitzending
Koffietijd - Aflevering 118

Aflevering 118

Koffietijd

12-2-2020

| 499 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Sportcoach Jeroen Krak onthult het doel van de aankomende Koffietijd-challenge. -Mindy Howard gaat in 2023 als eerste Nederlandse vrouw de ruimte in. Ze gaat als begeleider mee op een commerciŽle ruimtevlucht. -James Watts met het nummer 'Cupido'. - Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok vertellen alles over het leven van de Roelvinkjes en hun relatie.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het is niet altijd makkelijk om in de spotlight te staan
Donny Roelvink bracht deze week zijn autobiografisch boek uit; DONNY. Hierin beschrijft hij dat het niet altijd even makkelijk is om onderdeel te zijn van een familie die als maar in de spotlights staat.

James Watss met 'Cupido'
Het nummer gaat over de vraag van James en zijn vrienden waarom cupido hen de liefde nog niet heeft gegund.

Dromen, durven, doen. Dat is het motto van Mindy Howard.
Zij zal in 2023 - ze is dan 57 jaar - als eerste Nederlandse vrouw de ruimte in gaat!

Hoe leerden Donny en Janice elkaar kennen?
Ze hebben nu een halfjaar een relatie maar het begon allemaal bij 1 berichtje!

We beginnen weer met een nieuwe Fit met Koffietijd challenge!
Iedereen weet het vast nog wel. De Fit met Koffietijd challenge van vorig jaar. In 10 weken werden we fit onder leiding van sportcoach Krakkie. En nu gaan we weer beginnen!

Het geluid van een verbrandings-motor om je baby in slaap te krijgen!
Volgens onderzoek neemt meer dan de helft van de ouders baby's wel eens mee in de auto om ze in slaap te laten vallen, de ritjes duren gemiddeld 20 tot 25 minuten en zijn 8 kilometer lang. De moderne tijd zorgt weer voor hele nieuwe problemen, elektrische auto's zijn natuurlijk stil en daardoor slapen baby's minder goed in de auto.

In deze uitzending van Koffietijd was Donny Roelvink te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 118 werd uitgezonden op woensdag 12 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie