Uitzending
Koffietijd - Aflevering 117

Aflevering 117

Koffietijd

11-2-2020

| 407 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Bert van Leeuwen over zijn nieuwe programma 'De Laatste 24 Uur', waarin hij met BN'ers praat over hun laatste wensen. Roos Schlikker was een van zijn gasten. -Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland over het effect van winters weer op de verkeersveiligheid. -Tineke Ceelen van Stichting Vluchteling over traumaverwerking van vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wat zou jij doen met je laatste 24 uur?
Stel je voor: Bert van Leeuwen van het televisie-programma "De Laatste 24 Uur" staat voor je deur met de boodschap dat die van jou zijn aangebroken. Het gebeurde bij Roos!

Lekker bezig Whitney!
In de rubriek 'lekker bezig' nemen wij een kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag is dat de keuken van fulltime moeder Whitney.

Tineke Ceelen en Pernille over hun bezoek aan vluchtelingenkamp Moria op Lesbos
De situatie in het vluchtelingen-kamp Moria op het Griekse eiland Lesbos is onmenselijk. Op Lesbos leven 20-duizend vluchtelingen en migranten in en rond het kamp dat gebouwd is voor 3-duizend vluchtelingen. En daar komen dagelijks honderden mensen bij.

Wat voor krabber ben jij?
De voorjaarsvakantie staat voor de deur, d periode dat bijna 1 miljoen Nederlanders met de auto naar de Alpen afreizen voor een heerlijke wintersport. Sneeuw, mist, regen, ijs, allemaal winterse weeromstandigheden die invloed hebben op de verkeersveiligheid.

Lymee verrast opa Bert in de studio!
Wat een rijkdom! Bert van Leeuwen praat over zijn kinderen en kleinkinderen!

Een cadeautje voor Herma!
Het cadeautje van Koffietijd is vandaag voor Herma, de moeder van Lisanne, die haar in het zonnetje wil zetten omdat ze zo lief en bijzonder is.

Films en series met Patrick!
Patrick geeft ons weer fijne serie- en filmtips!

In deze uitzending van Koffietijd waren Bert van Leeuwen, Roos Schlikker en Tineke Ceelen te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 117 werd uitgezonden op dinsdag 11 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie