Uitzending
Koffietijd - Aflevering 116

Aflevering 116

Koffietijd

10-2-2020

| 373 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Stylist Janice en beautyexpert Mika bespreken de Oscars. -Gaston Starreveld gaat 100 dagen lang iedere dag een Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij uitreiken. -Frank van Etten treedt op met 'Leef'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Frank is jarig én genomineerd voor de Edison!
Vandaag is het een driedubbele feestdag voor Frank van Etten. Hij is vandaag jarig, op bezoek bij Koffietijd én hij is genomineerd voor de Edison. Zijn familie en vrienden sturen een persoonlijke boodschap in om hem een hart onder de riem te steken op deze bijzondere dag.

Veldsla stamppot met verschillende soorten kaas en kruidenolie
Het perfecte recept voor het begin van een nieuwe week!

Gaston gaat het land in voor de 100 dagen Straatprijs!
Gaston gaat vandaag weer het land in om een straat blij te maken met de 100 dagen Straatprijs! Hij vertelt wat zijn baan zo leuk maakt.

Volkszanger Frank van Etten met 'Huisje op wielen'
Frank performt zijn nummer 'Huisje op wielen' in de studio van Koffietijd!

Maud verrast de zorgzame Bianca!
Vandaag is Vivian op pad met Het Cadeautje, en wel om Bianca te verrassen. Maud is namelijk dankbaar voor de eindeloze steun die ze van haar heeft gekregen.

Alles over de looks bij de Oscars!
De film Parasite en acteurs Joaquin Phoenix, Renee Zellweger & Brad Pitt waren afgelopen nacht de grote winnaars bij de 92ste editie van de Oscars. Maar welke Hollywoodsterren zijn de winnaars op het gebied van make-up en looks? En welke statements werden er gemaakt? Janice en Mika praten ons bij!

Wat vinden BN'ers van Tina de musical?
Gisteravond ging Tina de musical in premiére en onze Patrick was daar natuurlijk bij! Naast Patrick was ook menig BN'er aanwezig, wij vroegen hoe ze de musical vonden!

In deze uitzending van Koffietijd waren Frank van Etten en Gaston Starreveld te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 116 werd uitgezonden op maandag 10 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie