Uitzending
Koffietijd - Aflevering 115

Aflevering 115

Koffietijd

7-2-2020

| 380 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Hadewych Minis vertelt over haar theatershow 'Hadewych Doet De Dames'. -Styliste Bho Roosterman en blogger Edith Dohmen over hun favoriete looks en met kledingtips voor vrouwen met alle maten. -Sarah van Wolputte schreef een kinderboekje dat een burn-out uitlegt. -Beauty-expert Maaike Dorsteen over etiketten op beautyproducten.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hadewich - Ik was toch je meisje
Hadewych zingt met het Matangi Quartet én arrangeur en bassist Marijn van Prooijen en drummer Leon Klaasse, hun versie van "Ik was toch je meisje."

Hadewych brengt een ode aan Nederlandse zangeressen!
In de theatervoorstelling "Hadewych doet de dames" brengt Hadewych Minis samen met het Matangi Quartet een ode aan ruim een eeuw aan songs van Nederlandse zangeressen.

'Viktor en het Vuur'
In de Dikke Van Dale is de definitie van burn-out: "Toestand van geestelijke uitputting ten gevolge van langdurige stress". Als wij als volwassenen al moeite hebben om dit te begrijpen, dan is het voor kinderen al helemaal abracadabra. Sarah van Wolputte schreef daarom 'Viktor en het Vuur'.

Een beauty tip van Maaike Dorsteen!
Maaike vertelt waarom het belangrijk is om de etiketten op beauty producten goed te lezen!

Het Goed Geld Gala van de Vriendenloterij!
Gisteren was het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij: Hét moment waarop de loterij bekend maakt hoeveel geld er door de deelnemers bij elkaar gespeeld is, voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Vivian was er bij.

Carolien is trots op haar dochter!
Een cadeautje voor Mascha vandaag. Moeder Carolien wil haar dochter graag verrassen op de zorgboerderij waar zij werkt, omdat ze zó trots is op haar!

Tips voor dames in alle soorten en maten!
Er zijn nog steeds veel vrouwen onzeker over zichzelf, omdat ze niet binnen de zogenaamde 'norm' vallen die de mode-industrie heeft gecreëerd. Bho Roosterman en Edith Dohmen hebben hier lak aan!

In deze uitzending van Koffietijd was Hadewych Minis te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 115 werd uitgezonden op vrijdag 7 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie