Uitzending
Koffietijd - Aflevering 114

Aflevering 114

Koffietijd

6-2-2020

| 342 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Bastiaan Ragas vertelt over zijn nieuwe single en albumplannen. -Janneke Siebelink en Hanna van Vliet over de nieuwste verfilming van 'Little Women', naar het boek van Louisa May Alcott uit 1868. -Janneke Willemse schreef het boek 'Blondjes Beleggen Beter' en geeft ons beleggingstips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Bastiaan over het loslaten van angsten
Bastiaan Ragas vertelt het verhaal van zijn nieuwe single "Heb Geen Angst". Ook legt hij uit hoe hij zelf met angsten en moeilijkheden om gaat.

Gaston verrast een student met een grote prijs!
Gaston is weer op pad geweest om veel mensen blij te maken en hij heeft een hl grote prijs voor een student uit Leeuwarden...

Beleggen doe je zo!
Het vermogen van financieel journalist Janneke Willemse werd in zes jaar tijd verdrievoudigd. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen, beschrijft ze in haar boek Blondjes Beleggen Beter. Vandaag geeft ze 7 tips om je te leren beleggen!

Vivian was bij het Goed Geld Gala
Het is weer tijd voor de Goed Geld Gala's; ht jaarlijkse evenement waar de goede doelen horen met welke bijdrage zij, dankzij de deelnemers, het komende jaar gesteund worden. Gisteravond trapte de BankGiro Loterij af en Vivian was erbij.

Bavette met gratin Dauphinoise en waterkerssalade
Pieter maakt een overheerlijk AVG'tje: Aardappels, Vlees en Groenten. Daarnaast geeft hij een masterclass bavette.

Nicole steekt haar buurman een hart onder de riem
Het Cadeautje is dit keer voor de buurman van Nicole. Zij wil Rogier graag verrassen, omdat hij ltijd voor haar klaar staat en een hart van goud heeft.

In deze uitzending van Koffietijd waren Bastiaan Ragas en Janneke Willemse te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 114 werd uitgezonden op donderdag 6 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie