Uitzending
Koffietijd - Aflevering 113

Aflevering 113

Koffietijd

5-2-2020

| 385 x bekeken | 0 reacties
7
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

VOF de kunst over hun succes met het nummer Suzanne en andere hits
Naast de hit Suzanne, die de Tilburgse popgroep VOF de Kunst scoorde, hebben zij ook nog andere successen mogen vieren zoals hun twee jaar lang durende tour door Europa.

VOF de Kunst zingt 'Suzanne'
De Brabantse popgroep VOF de Kunst is te gast bij Koffietijd en zingt vandaag voor ons een aantal meezingers. Suzanne is er daar één van.

De voorzitter van het Lalique museum vertelt over een bijzondere verrassing
Vandaag is de voorzitter van het Lalique museum te gast bij koffietijd. Santino Melssen is vorige week verrast en hij vertelt ons hoe en waarom.

Dionne Stax over DNA onbekend en haar eigen radioprogramma Stax & Toine
Dionne Stax, journalist en (nieuws)presentatrice, is vandaag te gast bij koffietijd. Ze vertelt over het tv-programma DNA Onbekend en komt praten over haar nieuwe radioprogramma Stax & Toine.

In deze uitzending van Koffietijd was Dionne Stax te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 113 werd uitgezonden op woensdag 5 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie