Uitzending
Knevel & Van den Brink - Jan Kees de Jager, Edgar Mulders, Sjuul Paradijs, Gretta Duisenberg en Kees van der Staaij

Jan Kees de Jager, Edgar Mulders, Sjuul Paradijs, Gretta Duisenberg en Kees van der Staaij

Knevel & Van den Brink

31-5-2010

| 1909 x bekeken | 0 reacties
8
Jan Kees de Jager
Met demissionair minister Jan Kees de Jager bespreken we de financiŽle situatie van de ABN Amro. Krijgt de belastingbetaler zijn geld nog terug? Ook vragen we hem hoe het staat met het begrotingstekort. Zal dat nog verder oplopen? En is De Jager, net als Ank Bijleveld, beschikbaar als de nieuwe partijleider van het CDA?

Edgar Mulders
Vandaag begint de rechtszaak tegen zwemleraar Benno L. Raadsman Edgar mulders behartigt de belangen van een grote groep slachtoffers en vanavond praten wij met hem.

Sjuul Paradijs
De Telegraaf liet vandaag politici van de vijf grootste partijen een verkiezingskrant maken. Twee tekeningen die Geert Wilders selecteerde, haalden de krant niet. Censuur, volgens de PVV-leider.

Gretta Duisenberg versus Kees van der Staaij
Gretta Duisenberg van Stop de Bezetting en de Free Gaza Movement en SGP- lijsttrekker Kees van der Staaij gaan met elkaar in debat over de actie van Israel op het scheepskonvooi, dat onderweg was naar Gaza met hulpgoederen.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Jan Kees de Jager, Edgar Mulders, Sjuul Paradijs, Gretta Duisenberg en Kees van der Staaij is uitgezonden op maandag 31 mei door de EO. Te gast waren Gretta Duisenberg, Jan Kees de Jager, Kees van der Staaij en Sjuul Paradijs. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie