Uitzending
Knevel & Van den Brink - Ronald Plasterk, Maxime Verhagen, Coen Verbraak en Willeke Alberti

Ronald Plasterk, Maxime Verhagen, Coen Verbraak en Willeke Alberti

Knevel & Van den Brink

27-5-2010

| 1651 x bekeken | 0 reacties
8
Ronald Plasterk versus Maxime Verhagen
Ronald Plasterk vond dat Maxime Verhagen de hoofdschuldige was van de kabinetsval, en het CDA noemde Plasterk deze week onfatsoenlijk. De partijen staan lijnrecht tegenover elkaar en schuwen de grote woorden niet.

Willeke Alberti
Willeke Alberti trad in 1994 voor Nederland op tijdens het Eurovisie Songfestival en keek voor Knevel en van den Brink naar het optreden van Sieneke. Hoe deed ze het? Wat ging er goed? Waarin deed ze het beter dan Willeke zelf destijds? En vooral: haalt Sieneke de finale?

Coen Verbraak
RVU-programmamaker Coen Verbraak won deze week De Zilveren Nipkowschijf 2010 voor de succesvolle tv-serie 'Kijken in de Ziel' waarin hij interviews houdt met vooraanstaande Nederlandse psychiaters. Inmiddels werkt Verbraak aan een nieuwe serie, nu met dé grote voetbaltrainers.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Ronald Plasterk, Maxime Verhagen, Coen Verbraak en Willeke Alberti is uitgezonden op donderdag 27 mei door de EO. Te gast waren Coen Verbraak, Maxime Verhagen, Ronald Plasterk en Willeke Alberti. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie