Uitzending
Knevel & Van den Brink - Jan Peter Balkenende, Peter R. de Vries, Esther Schoneveld

Jan Peter Balkenende, Peter R. de Vries, Esther Schoneveld

Knevel & Van den Brink

7-6-2010

| 1992 x bekeken | 0 reacties
9
Vanavond in Knevel en Van den Brink: demissionair minister-president Jan Peter Balkenende, misdaadverslaggever Peter R. de Vries en advocaat Esther Schoneveld.

Jan Peter Balkenende
Nog twee dagen en dan weet Jan Peter Balkenende hoeveel zetels zijn partij heeft behaald. Ziet hij uit naar 9 juni of is hij toch bang voor een groot verlies van het CDA? Vanavond is hij te gast en praten wij misschien wel voor de laatste keer met hem als leider van het CDA.

Peter R. de Vries
Joran van der Sloot zit in Peru vast voor de moord op Stephany Flores. De Peruaanse politie openbaart videobeelden van Joran en nu al wordt hij publiekelijk veroordeeld. Peter R de Vries geeft zijn mening en vertelt het laatste nieuws over de arrestaties in de zaak Willeke-Dost.

Esther Schoneveld
Een ouderpaar uit India eist voor de Nederlandse rechter een DNA-test, om vast te stellen of hun geroofde zoon door Nederlandse ouders is geadopteerd. Zo ja, dan willen ze persoonlijk contact met hem. Esther Schoneveld is advocate van de twee.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Jan Peter Balkenende, Peter R. de Vries, Esther Schoneveld is uitgezonden op maandag 7 juni door de EO. Te gast waren Peter R. de Vries en Jan Peter Balkenende. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie