Uitzending
Knevel & Van den Brink - Kustuw Bessems, André Rouvoet, Femke Halsema, Herman Wijffels en Cindy van het Ende

Kustuw Bessems, André Rouvoet, Femke Halsema, Herman Wijffels en Cindy van het Ende

Knevel & Van den Brink

1-6-2010

| 1408 x bekeken | 0 reacties
8
Kustaw Bessemsz
Hij volgde de afgelopen dagen nauwgezet de ontwikkelingen en gebeurtenissen van de CDA-partijleden in Den Haag. Journalist Kustaw Bessems vertelt in Knevel en Van den Brink meer over de geruchten dat de partijtop de hoop op een verkiezingsoverwinning al heeft opgegeven.

André Rouvoet / Femke Halsema
In de Tweede Kamer hebben ze meerdere malen tegenover elkaar gestaan. Vanavond gaan Andre Rouvoet en Femke Halsema bij Knevel en Van den Brink in debat over een radicaliserende Cohen, de acceptatieplicht, en het afschaffen van de aanrechtsubsidie.

Herman Wijffels
Vanmorgen spijkerden de leden van duurzaamheidcommissies van zeven politieke partijen de “Verklaring van Utrecht” op de deur van het Academiegebouw in Utrecht. Een protest tegen het ontbreken van het thema duurzaamheid in de verkiezingsstrijd. We praten hierover met Herman Wijffels.

Cindy van het Ende
De nachtmerrie van alle ouders werd realiteit voor de familie Van het Ende uit Biddinghuizen en hun 9-jarige zoon Jelte. Jelte kreeg met twee jongens tijdens het spelen ruzie en werd mishandeld door hen. Hij werd in coma geschopt en leeft nu als een kasplantje.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Kustuw Bessems, André Rouvoet, Femke Halsema, Herman Wijffels en Cindy van het Ende is uitgezonden op dinsdag 1 juni door de EO. Te gast waren André Rouvoet, Femke Halsema, Herman Wijffels en Kustaw Bessems. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie