Uitzending
Knevel & Van den Brink - Emile Roemer, Laura Dekker, Karin Bloemen en Pieter van den Hoogenband

Emile Roemer, Laura Dekker, Karin Bloemen en Pieter van den Hoogenband

Knevel & Van den Brink

28-5-2010

| 2562 x bekeken | 0 reacties
8
Laura Dekker
Ze was vorig jaar groot nieuws, omdat ze de jongste zeilster rond de wereld wil worden. De rechter besloot de 14-jarige Laura Dekker onder toezicht van Jeugdzorg te plaatsen. Op 1 juli loopt de ondertoezichtstelling af. Gaat ze ervan uit dat ze dan kan vertrekken

Karin Bloemen
Eind april verscheen haar nieuwe CD en volgend jaar begint ze aan een grote, nieuwe theatershow. Binnenkort wordt Karin Bloemen 50. We blikken met haar terug op haar carričre maar vragen ook wat we allemaal nog kunnen verwachten.

Pieter van den Hoogenband
Vanavond worden er drie bijzondere prijzen uitgereikt, namelijk de Young Talent Award, Lotto Sportmoment van het Jaar en de Fanny Blankers-Koen Carričreprijs. De Lotto Sport Awards is voor zowel jonge talentvolle sporters, sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd als ook sporters die hun carričre hebben beëindigd. Vanavond de winnaar van de Fanny Blankers-Koen Carričreprijs bij ons aan tafel.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Emile Roemer, Laura Dekker, Karin Bloemen en Pieter van den Hoogenband is uitgezonden op vrijdag 28 mei door de EO. Te gast waren Karin Bloemen, Pieter van den Hoogenband, Emile Roemer en Laura Dekker. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie