Uitzending
Knevel & Van den Brink - Arie Boomsma, Johan Huibers, Jan Marijnissen en Joep van Deudekom

Arie Boomsma, Johan Huibers, Jan Marijnissen en Joep van Deudekom

Knevel & Van den Brink

24-5-2010

| 1979 x bekeken | 0 reacties
8
Johan Huibers
In 2005 maakte hij zijn eerste Ark van Noach op schaalmodel. Deze ark werd door maar liefst 400.000 mensen bezocht. Op dit moment is hij bezig met de tweede ark, en deze keer op ware grootte. Timmerman Johan Huibers hoopt deze zomer zijn nieuwe ark voor publiek open te kunnen stellen.

Jan Marijnissen
Hij maakte de SP groot maar vertrekt nu uit de Kamer. Hoe kijkt Jan Marijnissen terug op zijn kamerjaren en wat vond hij van het premiersdebat van gisteren?> weblog Jan Marijnissen

Joep van Deudekom
De presentatoren van 'Tussen de oren' hebben afgelopen week het boekje 'Waarom zit ik niet in Oranje' uitgegeven. De twee verzamelaars van zinnige en onzinnige weetjes, geven voetballiefhebbers antwoord op die ene brandende vraag. Vanavond vertelt Joep van Deudekom waarom hij geen voetballer is geworden.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Arie Boomsma, Johan Huibers, Jan Marijnissen en Joep van Deudekom is uitgezonden op maandag 24 mei door de EO. Te gast waren Joep van Deudekom, Arie Boomsma, Jan Marijnissen en Johan Huibers. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie