Uitzending
Knevel & Van den Brink - Nebahat Albayrak, Fleur Agema, Edith Schippers en Ank Bijleveld

Nebahat Albayrak, Fleur Agema, Edith Schippers en Ank Bijleveld

Knevel & Van den Brink

25-5-2010

| 1764 x bekeken | 0 reacties
8
Nebahat Albayrak
Ze staat op nummer twee van de PvdA-kieslijst: Nebahat Albayrak. De afgelopen regeringsperiode was ze staatssecretaris van Justitie maar wat zijn haar ambities voor de aankomende jaren in de Tweede Kamer?

Fleur Agema
Geert Wilders omschreef haar als een "stevige, slimme tante, eerlijk, direct, en een enorm werkpaard." Maar wat wil Fleur Agema op de politieke agenda zetten? En wordt ze fractievoorzitter van de PVV?

Ank Bijleveld
Ank Bijleveld staat letterlijk en figuurlijk pal achter Jan-Peter Balkenende. De nummer twee van het CDA zit bijna 25 jaar in de politiek maar haar 'houdbaarheid' is nog niet verstreken. Hoe kijkt ze aan tegen de zorg? En welke oplossing heeft ze voor de economische crisis?

Edith Schippers
Edith Schippers is sinds maart 2006 vice-fractievoorzitter van de VVD. Ze was woordvoerder van de portefeuilles ziektekostenverzekeringen en ontwikkelings-samenwerking. Als lid van de Commissie De Wit onderzocht ze de oorzaken van de financiŽle crisis

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Nebahat Albayrak, Fleur Agema, Edith Schippers en Ank Bijleveld is uitgezonden op dinsdag 25 mei door de EO. Te gast waren Edith Schippers, Fleur Agema, Nebahat Albayrak en Ank Bijleveld. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie