Uitzending
Knevel & Van den Brink - Peter R. de Vries, Corine de Ruiter, Erwin Schuitema, Nico de Haan en Riet Brusselaars

Peter R. de Vries, Corine de Ruiter, Erwin Schuitema, Nico de Haan en Riet Brusselaars

Knevel & Van den Brink

3-6-2010

| 2694 x bekeken | 1 reacties
8
Peter R. de Vries
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries reageert telefonisch op de aanhouding van Joran van der Sloot in Chili in verband met de moord op de 21-jarige Stephany Tatiana Flores Ramirez.

Corine de ruiter
Hoogleraar forensische psychologie Corine de Ruiter schreef het boek 'Het daderprofiel'. In Knevel en Van den Brink schetst ze het profiel van Joran van der Sloot.
> Meer over Corine de Ruiter
Erwin Schuitema
Buschauffeur Erwin Schuitema werd vorig jaar september door een passagier in zijn bus aangevallen en neergestoken. De dader kreeg onlangs 2,5 jaar cel opgelegd. Schuitema vertelt aan tafel waarom hij deze straf veel te laag vindt.

Riet Brusselaars
Deze week verschijnt het boek ‘Mijn nier voor een nieuw leven’. In dit boek beschrijft de blinde Riet Brusselaars hoe ze na het beluisteren van BNN's Grote Donorshow besluit om anoniem een nier af te staan aan een onbekende. Vanavond praten we over deze bijzondere daad.

Nico de Haan
Gisteren kwam zijn boek ‘Vogels kijken is geluk’ uit. Vanavond vertelt Nico de Haan aan tafel alles over vogels en legt hij uit waarom je er zo gelukkig van kunt worden.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Peter R. de Vries, Corine de Ruiter, Erwin Schuitema, Nico de Haan en Riet Brusselaars is uitgezonden op donderdag 3 juni door de EO. Te gast waren Corine de Ruiter, Nico de Haan en Peter R. de Vries. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie