Uitzending
Knevel & Van den Brink - Ab Klink, Jack van Gelder, Ans Markus, Hannes Minnaar

Ab Klink, Jack van Gelder, Ans Markus, Hannes Minnaar

Knevel & Van den Brink

2-6-2010

| 1700 x bekeken | 0 reacties
8
Ab Klink
Gelooft demissionair Minister van Volksgezondheid gelooft nog steeds in zijn partij, het CDA en in Jan Peter Balkenende als lijsttrekker?

Jack van Gelder
Nog iets meer dan een week en dan begint het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Radiocommentator Jack van Gelder zal ons weer van kenmerkend commentaar voorzien en hij gaat elke avond Studio Sportzomer presenteren. Wie zijn volgens hem de beste drie Nederlandse internationals en stroomt er, gezien zijn typische commentaar, Zuid-Europees bloed door de aderen?

Ans Markus
Elke ochtend verzorgt kunstenares Ans Markus haar oude moeder van 98 jaar. Over haar ervaringen verschijnt morgen het boek De Pijn van oud met daarin ontroerende verhaaltjes en illustraties. Ook opent zij morgen een overzichtstentoonstelling met daarin schilderijen met hommages aan grote couturiers.

Hannes Minnaar
Hij zorgde voor een grote verrassing op de Koningin Elisabeth Wedstrijd. Samen met elf andere werd hij toegelaten tot de finale van het meest prestigieuze pianoconcours in Europa. Afgelopen zaterdag won hij de derde prijs bij deze wedstrijd en vanavond is hij bij ons te gast en speelt.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Ab Klink, Jack van Gelder, Ans Markus, Hannes Minnaar is uitgezonden op woensdag 2 juni door de EO. Te gast waren Ab Klink, Ans Markus en Jack van Gelder. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie