Uitzending
Knevel & Van den Brink - Maarten van Rossem, Yme Drost, Martijn Uittenbogaard, Wim Hof en Arend Jan Boekestijn

Maarten van Rossem, Yme Drost, Martijn Uittenbogaard, Wim Hof en Arend Jan Boekestijn

Knevel & Van den Brink

26-5-2010

| 2646 x bekeken | 0 reacties
8
Maarten van Rossem
Hij heeft veel succes met zijn tijdschrift “Maarten”. De Maarten begon als eenmalige uitgave maar zal vanaf nu zes keer per jaar verschijnen. Over zijn tijdschrift, het politieke debat van vanavond, zijn stemadvies aan Christenen en zijn zijn droomwens praten we vanavond met Maarten van Rossem.

Yme Drost
Hij vertegenwoordigt de ouders van een door Geert B. verkracht driejarig meisje. De pedofielenvereniging Martijn zou B. tips hebben gegeven hoe hij het best een kind kon misbruiken. Samen pleiten ze voor een verbod op pedofielenvereniging Martijn.

Martijn Uittenbogaard
Voormalig bestuurslid van de pedofielenvereniging Martijn komt vertellen waarom zijn partij niet verboden moet worden en of zij iets te maken hebben met de verkrachting van het drie jarige meisje.

Wim Hof
“The Iceman”, Wim hof staat bekend als de man die in staat is om naakt, vijf kwartier in een bak met ijs te blijven zitten. Twee Nijmeegse wetenschappers hebben voor een optreden zijn lichaamsreacties gemeten en zijn tot de conclusie gekomen dat het medisch gesproken onmogelijk is wat hij kan en willen meer onderzoek naar hem doen.

Arend Jan Boekestijn
Voormalig politicus en columnist Arend Jan Boekestijn doet verslag van het Carré Debat. Hoe deed Job Cohen het deze keer en wint Rutte wederom stemmen?

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Maarten van Rossem, Yme Drost, Martijn Uittenbogaard, Wim Hof en Arend Jan Boekestijn is uitgezonden op woensdag 26 mei door de EO. Te gast waren Arend-Jan Boekestijn, Maarten van Rossem en Wim Hof. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie