Uitzending
Knevel & Van den Brink - Marjon van Royen, Anne de Jong, Job Cohen en Ernst Daniël Smid

Marjon van Royen, Anne de Jong, Job Cohen en Ernst DaniŽl Smid

Knevel & Van den Brink

4-6-2010

| 2030 x bekeken | 0 reacties
9
Anne de Jong
Anne de Jong was een van de twee Nederlandse opvarenden op de Gaza-vloot, die maandag door het IsraŽlische leger werd bestormd. Ze belandde in een Israelische cel nadat Israelische commando's het hulpkonvooi enterden. Een dag na haar vrijlating vertelt de activiste in 'Knevel en Van den Brink' over de gebeurtenissen.

Job Cohen
Vijf dagen voor de verkiezingen vertelt PvdA-lijsttrekker Job Cohen meer over de campagne en zijn kansen op de overwinning.

Ernst DaniŽl Smid
Vanaf volgende week presenteert hij ĎGod in de Lage Landení. Een documentaireserie over hoe het christendom Nederland vormt. Ernst Daniel Smid is vanavond bij ons te gast en vertelt ons alles over dit programma en waarom juist hij dit programma wil presenteren.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Marjon van Royen, Anne de Jong, Job Cohen en Ernst DaniŽl Smid is uitgezonden op vrijdag 4 juni door de EO. Te gast waren Job Cohen, Marjon van Royen en Ernst DaniŽl Smid. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie