Uitzending
Knevel & Van den Brink - 13-8-2008

13-8-2008

Knevel & Van den Brink

1253 x bekeken | 0 reacties
6
Hans van Baalen
VVD-kamerlid Hans van Baalen wil naar Europa. Hij wil lijsttrekker worden voor de VVD bij de Europese verkiezingen volgend jaar. Waarom kiest de bekende, liberale politicus voor de anonimiteit van de Brusselse wandelgangen?

Jeroen Dubbeldam
Springruiter Jeroen Dubbeldam won in 2000 Olympisch goud. Ook dit jaar was Dubbeldam weer kanshebber, maar hij moest op het laatste moment afzeggen: zijn paard is geblesseerd. Hoe kijkt een thuisblijver naar de Olympische Spelen in Peking?

Jaap Duppen
Vandaag is het kabinet begonnen met besprekingen voor de begroting van 2010. Het moment voor Jaap Duppen om de barricade op te gaan. De 80-jarige initiatiefnemer van de actiegroep 'De AOW omhoog' zamelt samen met anderen 40.000 handtekeningen in om de AOW-uitkering omhoog te krijgen.

Ralph Tuijn
Afgelopen week keerde Ralph Tuijn terug in ons land na een reis van twee jaar over de Stille Oceaan. Hij deed dat in z'n eentje in een roeiboot. Aan de hand van filmmateriaal dat hij zelf maakte, vertelt Tuijn over zijn avontuurlijke tocht. Een verhaal over aanvallende haaien, meereizende walvissen en een schipbreuk.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op woensdag 13 augustus door de EO. Te gast waren Hans van Baalen, Jeroen Dubbeldam, Jaap Duppen en Ralph Tuijn. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie