Uitzending
Knevel & Van den Brink - 4-6-2008

4-6-2008

Knevel & Van den Brink

1023 x bekeken | 0 reacties
6
Rita Verdonk
Haar voorjaarstournee door Nederland loopt bijna ten einde. Hoeveel steun heeft Rita Verdonk voor haar beweging in het land gekregen? Hoe loopt het met de fondswerving? En weet ze inmiddels al hoe ze het fileprobleem gaat oplossen?

Frits Barend
Het wordt het eerste grote voetbaltoernooi zonder het legendarische Villa BvD. Daarom schuift Frits Barend vanavond voor een keer aan bij de tafel van Knevel & Van den Brink. Over Oranje, de bondscoach en over een interview dat Frits onlangs had met Johan Cruijff.

Prem Radhakishun
Tot 5 uur vannacht zat ie voor de buis. En er ging een gejuich op in huize Radhakishun toen Obama zijn overwinning op Hillary Clinton claimde. De meest hysterische Obama-fan van de Lage Landen doet verslag van zijn historische nacht.

Ruud Smeehuijzen
De familie van de vorig jaar gesneuvelde Nederlandse militair Timo Smeehuijzen heeft genoeg geld ingezameld voor de bouw van een meisjesschool in Uruzgan.Timo kwam een jaar geleden om door een zelfmoordaanslag in Uruzgan. Bij die aanslag kwamen ook zeven Iraakse kinderen om. Ruud Smeehuijzen, de vader van Timo, voelde zich geroepen iets te doen voor de families van de omgekomen kinderen. Volgende maand begint de bouw van de eerste school.

In deze uitzending van Knevel & Van den Brink waren Frits Barend, Prem Radhakishun en Rita Verdonk te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink werd uitgezonden op woensdag 4 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie