Uitzending
Knevel & Van den Brink - 12-8-2008

12-8-2008

Knevel & Van den Brink

2877 x bekeken | 0 reacties
6
Harm Taselaar
Hoofdredacteur RTL Nieuws Harm Taselaar over de dood van cameraman Stan Storimans. Hij kwam vandaag om in GeorgiŽ waar hij samen met correspondent Jeroen Akkermans verslag deed van het gewelddadige conflict met Rusland.

Roel van Hees en Arnold Karskens
Een reactie van Roel van Hees, vriend en collega van Stan, en een gesprek met oorlogsjournalist Arnold Karskens over de risico's van het werken in oorlogsgebied. Hoe ver moet je willen gaan voor het maken van een reportage? Welke risico's zijn nog aanvaardbaar? En wanneer is de grens bereikt?

Henk van der Meijden
De maker van Privť is sinds enige jaren theaterproducent. Deze maand heeft Van der Meijden het Staatscircus van Noord-Korea naar Nederland gehaald. Het is voor het eerst dat het circus buiten de grenzen van het gesloten land optreedt. Hoe heeft Van der Meijden dat voor elkaar gekregen? En moet je wel zaken willen doen met een land waar de bevolking wordt onderdrukt door haar leiders?

Glenn Helder
In maart van dit jaar kwam hij uit de gevangenis. Oud-voetballer Glenn Helder werd veroordeeld voor mishandeling, bedreiging en verboden wapenbezit. Vanavond doet hij voor het eerst zijn verhaal op televisie. Over zijn beladen verleden en zijn plannen voor de toekomst.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op dinsdag 12 augustus door de EO. Te gast waren Arnold Karskens, Henk van der Meijden, Harm Taselaar, Roel van Hees en Glenn Helder. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie