Uitzending
Knevel & Van den Brink - 19-8-2008

19-8-2008

Knevel & Van den Brink

2061 x bekeken | 0 reacties
6
Max Westerman
Amerika-kenner Max Westerman over het opmerkelijke optreden van de presidentskandidaten Obama en McCain bij de Amerikaanse predikant Rick Warren. Daar streden de kandidaten om de gunst van de grote groep christelijke kiezers door openlijk te praten over de fouten in hun leven. Bovendien maakt Obama naar alle verwachting morgen bekend wie zijn running mate wordt voor de aankomende presidentsverkiezingen. Hillary Clinton wordt het niet. Maar wie dan wel? Max Westerman blikt vooruit.

Fleur Agema
Ze is de tweede op de lijst van de PVV en de enige vrouw in de partij van Geert Wilders. Ze schuwt net als haar fractievoorzitter geen stevige taal. Naar aanleiding van de commotie rond het stoppen van reanimatie bij bewoners van een Amersfoorts verzorgingshuis spreekt Agema van een "opruimmentaliteit".

Frits Sissing
Met Paul de Leeuw als jurylid en tien finalisten gaat Frits Sissing op zoek naar Jozef in een televisieprogramma dat het grote succes van 'Op zoek naar Evita' moet evenaren. Er wordt gestreden om de hoofdrol in de musical 'Joseph' gebaseerd op het bijbelse verhaal over Jozef die door zijn jaloerse broers wordt verkocht aan slavenhandelaren uit Egypte.

Ludy Swinkels
Kan Ludy Swinkels de gouden plak van Anky van Grunsven verzilveren? Swinkels is de zakelijk partner van Anky en heeft grootse plannen. Veertig winkels openen met de kledinglijn van Anky in China. Anky is niet alleen een sporter maar steeds meer een merk. Over het commerciŽle succesverhaal achter een Brabantse ruiter.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op dinsdag 19 augustus door de EO. Te gast waren Max Westerman, Frits Sissing, Fleur Agema en Ludy Swinkels. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie