Uitzending
Knevel & Van den Brink - 5-6-2008

5-6-2008

Knevel & Van den Brink

1303 x bekeken | 0 reacties
6
Arie Slob
De fractievoorzitter van de ChristenUnie reageert op de felle kritiek van de afgelopen dagen op zijn partij in het embryo-debat.

Arjo de Jong
Voormalig veiligheidsofficer van het Koninklijk Huis Arjo de Jong reageert op de commotie over het afbouwen van de beveiliging van Rita Verdonk.

Twan Huijs
Hij interviewde vanavond, samen met een groep studenten, een uur lang Johan Cruijff voor zijn programma College Tour op Nederland 3. In Knevel & Van den Brink legt Huijs in gewoon nederlands uit wat de voetballegende in het Cruijffiaans vertelde.

Stevie Ann
Marco Borsato noemde haar onlangs een van de beloftes van de Nederlandse muziek. Sinds kort is Stevie het gezicht van Milieudefensie. Omdat het vandaag Wereldmilieudag is, vertelt ze over haar passie voor het milieu en zingt ze een speciaal geschreven nummer.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op donderdag 5 juni door de EO. Te gast waren Arie Slob, Stevie Ann en Twan Huys. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie