Uitzending
Knevel & Van den Brink - 14-8-2008

14-8-2008

Knevel & Van den Brink

1277 x bekeken | 0 reacties
4
Bert Koenders
Over de noodhulp aan Georgië, het vakantiehuis van Willem-Alexander en Máxima in Mozambique en de vraag of er nog wel voldoende draagvlak voor ontwikkelingshulp is nu de economische vooruitzichten steeds slechter worden.

Johan Kenkhuis
Hij won vier jaar geleden een Olympische medaille samen met Pieter van den Hoogenband bij het estafettezwemmen. Nu reageert hij op het verlies van Van den Hoogenband in Peking.

Joop van Zijl
De tv-comeback van Joop van Zijl. De oud-Journaallezer keert aanstaande zondag terug op tv bij Max. Aan tafel bij Knevel en Van den Brink blikt hij vooruit en terug.

Dick Pels
Socioloog en vooraanstaand, kritisch lid van Groen Links reageert op het opstappen van Wijnand Duyvendak. Eerder noemde Pels de reactie van fractieleider Femke Halsema "schijterig". Pels heeft bewondering voor mensen als Duyvendak. "Die druft tenminste door te pakken. Daar hebben we er te weinig van."

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op donderdag 14 augustus door de EO. Te gast waren Bert Koenders, Dick Pels, Joop van Zijl en Johan Kenkhuis. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie