Uitzending
Knevel & Van den Brink - 20-8-2008

20-8-2008

Knevel & Van den Brink

1639 x bekeken | 0 reacties
6
Wijnand Duyvendak
Het eerste grote televisie-interview met Wijnand Duyvendak nadat hij eind vorige week moest opstappen. Vandaag verschijnt het boek over zijn activistische verleden. De commotie die hierover ontstond, leidde afgelopen donderdag al tot zijn aftreden als kamerlid van GroenLinks.

Marianne Kleinhesselink
Esther, het 11-jarige dochtertje van Marianne en Wim Kleinhesselink overlijdt op 19 augustus 2005 aan de gevolgen van leukemie. Daarmee komt een ruw einde aan de wens van Esther om schrijfster te worden. Na haar dood vinden ze een onafgemaakt manuscript van een boek waarmee Esther bezig was. Met klasgenootjes van hun dochter wordt het boek afgemaakt. Dit boek en een website houdt nu de herinnering aan hun dochter levend. Vanavond vertelt Marianne het aangrijpende en ontroerende verhaal over Esther.

Tineke Ceelen
Vannacht is ze teruggekomen uit Georgië. Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling, bezocht daar de tienduizenden vluchtelingen. Een ooggetuigenverslag van een bevlogen hulpverleenster uit oorlogsgebied.

Benno Baksteen
Luchtvaartdeskundige Benno Baksteen met het laatste nieuws over de vliegramp bij Madrid. Het merendeel van de 172 passagiers is omgekomen toen een toestel van het Spaanse Spanair verongelukte bij het opstijgen. Het gaat om een van de grootste luchtvaartongelukken ooit in Europa. Volgens de laatste berichten bevonden zich aan boord mogelijk ook één of meerdere Nederlandse passagiers. In 'Knevel & Van den Brink' het laatste nieuws.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op woensdag 20 augustus door de EO. Te gast waren Wijnand Duyvendak, Benno Baksteen en Tineke Ceelen. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie