Uitzending
Knevel & Van den Brink - 15-8-2008

15-8-2008

Knevel & Van den Brink

1614 x bekeken | 0 reacties
6
Staatssecretaris Bussemaker over de prestaties van onze sporters op de Spelen. De dochter van Fred en Yvonne is slachtoffer van een loverboy en zit vast in een Madrileense cel. En een gesprek met trainer Huub Stevens en presentatrice Nada van Nie.

Jet Bussemaker
Kan de staatssecretaris van Sport de Nederlandse eer nog redden op de Olympische Spelen? Jet Bussemaker is even terug in Nederland om dit weekend weer terug te keren naar Peking. Hoe komt het dat de Nederlandse atleten op de Olympische Spelen minder presteren dan van tevoren verwacht werd?

Vandaag woonde de staatssecretaris de herdenking bij van de capitulatie van Japan, het officiële einde van de Tweede Wereldoorlog, nu 63 jaar geleden. De vader van Bussemaker overleefde het jappenkamp in Nederlands-Indië. Jet Bussemaker vertelt vanavond over de invloed die de oorlog op haar en haar vader gehad heeft.

Fred En Yvonne De Heer
Hun dochter Kelly zat diep in de schulden, werd slachtoffer van een loverboy en belandde uiteindelijk in een Madrileense cel. Vanavond vertellen Fred en Yvonne over het gevecht om hun dochter naar Nederland te krijgen.

Huub Stevens
Vanavond werd in Eindhoven het eerste exemplaar overhandigd van een boek over de nieuwe PSV-trainer Huub Stevens. Daarin vertelt Stevens openhartig over de ziekte van zijn vrouw en de invloed die dat heeft gehad op zijn carrière en hun gezin.

Nada van Nie
Na een roerige periode in haar privé-leven schuift presentatrice Nada van Nie vanavond voor het eerst aan als sidekick bij Knevel en Van den Brink.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op vrijdag 15 augustus door de EO. Te gast waren Huub Stevens, Jet Bussemaker en Nada van Nie. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie