Uitzending
Knevel & Van den Brink - 18-8-2008

18-8-2008

Knevel & Van den Brink

1923 x bekeken | 0 reacties
6
Albert Verlinde
Wat deed Albert Verlinde in Peking? En waarom deed hij de hoofdredactie van een speciale aflevering van de Gaykrant? Vlak voordat 'zijn' Boulevard weer begint schuift de showbusinesscommentator aan bij Knevel en Van den Brink.

Leontien van Moorsel
Een gouden plak vandaag! Wielrenster Marianne Vos sleepte voor Nederland de derde gouden medaille binnen. Leontien van Moorsel, meervoudig Olympisch kampioene, over het succes, de pijn en de strijd.

Henk Westbroek
Zanger van Het Goede Doel maakt zich sterk voor het goede doel. De opbrengst van de CD 'Gekkenwerk' gaat naar projecten in Tanzania. Westbroek is, samen met zijn dochter, hoogstpersoonlijk in het Afrikaanse land gaan checken of het geld goed terechtkomt. Net terug uit Tanzania brengt Westbroek verslag uit.

Hans Olgers
Zijn verzorgingshuis raakte dit weekeinde in opspraak door het bericht dat de bewoners niet meer worden gereanimeerd, tenzij ze dat expliciet van tevoren hebben aangegeven. Zo'n beetje de hele Tweede Kamer viel over Hans Olgers, de directeur van het Amersfoortse verzorgingshuis, heen. Door alle commotie heeft Olgers het nieuwe beleid alweer ingetrokken. Vanavond legt hij uit wat zijn omstreden plan inhoudt.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op maandag 18 augustus door de EO. Te gast waren Albert Verlinde, Henk Westbroek, Leontien van Moorsel en Hans Olgers. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie