Uitzending
Knevel & Van den Brink - 3-6-2008

3-6-2008

Knevel & Van den Brink

1138 x bekeken | 0 reacties
6
Mariska van Kolck
Actrice Mariska van Kolck nam gisteren de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in ontvangst. Ze kreeg de prijs voor haar rol in de musical Ciske de Rat. Vanavond legt ze uit waarom de prijs op dit moment zo belangrijk is.

Mart Smeets
De presentator van Studio Sport komt vertellen over zijn nieuwe boek ‘Vuur’ en over de Olympische Spelen. En natuurlijk is er ook aandacht voor het naderende Europees Kampioenschap Voetbal.

Paul de Waard
De Nederlandse backpacker Paul de Waard is een held in Australie. Vorig jaar juni raakte hij zwaar gewond toen hij in Melbourne op straat een vrouw te hulp schoot die door een man hardhandig werd behandeld. Binnenkort keert Paul voor het eerst terug. Vanavond vertelt hij over zijn heldendom, zijn revalidatie en over zijn aanstaande ontmoeting met de artsen die zijn leven hebben gered.
Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op dinsdag 3 juni door de EO. Te gast waren Mart Smeets en Mariska van Kolck. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie