Uitzending
Jinek - 30-8-2019

30-8-2019

Jinek

1157 x bekeken | 0 reacties
5
Theo Maassen over de prestigieuze Koreaanse award voor zijn regiedebuut 'Billy'. Theo Maassens regiedebuut 'Billy' is bekroond bij de Seoul Drama Awards, oftewel de Aziatische Oscars. Met name de dominante, agressieve en grofgebekte buikspreekpop valt in de smaak bij de Zuid-Koreanen. Theo is net terug in Nederland en vertelt over de Koreaanse wereld van glitter en glamour.

Nick & Simon en Kees Tol over hun reis naar MaleisiŽ voor 'The Dream'. Nick en Simon zijn voor het programma 'The Dream' al in Amerika, Zuid-Afrika, Suriname en op Cuba geweest. Dit keer reizen ze af naar MaleisiŽ met beste vriend en manager Kees Tol. Ze hebben zich laten inspireren door de muziekcultuur en hopen door te breken met hun nieuwe hit 'Kasih Sayang'.

Het Songfestival 2020 gaat naar Rotterdam, vier kenners over deze beslissing. De kogel is door de kerk. Na maanden speculeren, allerlei kandidaatsteden, bidbooks en werkbezoeken door het hele land, weten we nu eindelijk waar het Eurovisiesongfestival in 2020 gaat plaatsvinden: in Rotterdam. Dit leidde tot vreugde in de havenstad, maar ook tot teleurstelling in Maastricht. Te gast: burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb, hoofdproducer van het Songfestival Sietse Bakker, voorzitter van de Raad van Bestuur van de NPO Shula Rijxman en songfestivalkenner ťn commentator Cornald Maas.

In deze uitzending van Jinek waren Ahmed Aboutaleb, Cornald Maas, Kees Tol, Nick & Simon en Theo Maassen te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 30 augustus door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie