Uitzending
Jinek - 27-8-2019

27-8-2019

Jinek

1774 x bekeken | 2 reacties
6
Teun van de Keuken en Iris Frederix over de Amazone-branden. Al dagen is het wereldnieuws: de Amazone staat in brand. Ondanks toenemende internationale druk lijkt een oplossing ver te zoeken. Boeren krijgen de schuld van de ramp. Door een toenemende vraag naar soja zouden zij landbouwgrond platbranden. Maar is dat wel zo? En nog belangrijker: wat kunnen wij doen, behalve toekijken? Iris Frederix, bekend van het programma Project Rembrandt, en Teun van de Keuken, van De Keuringsdienst van Waarde, schuiven aan om erover te praten.

Yolanthe Cabau over haar rol in de nieuwe politieserie DNA. Moord, doodslag, spanning, humor en vooral veel sterke vrouwen. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe politieserie DNA. Met Will Koopman aan het roer, die eerder succes boekte met series als Gooische Vrouwen en Divorce, moet het dit najaar een van de klappers worden van SBS. De zender gooit zich hiermee weer vol in de kijkcijferstrijd. Yolanthe Cabau speelt in de serie. Ze vertelt wat we kunnen verwachten.

Peter R. de Vries en Saskia Belleman over de schouw in de zaak Nicky Verstappen. Vandaag vond de veelbesproken schouw plaats in de zaak Nicky Verstappen. Zonder pers, maar mét woordvoerder van de familie en misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Vanavond schuift hij samen met rechtbankverslaggever Saskia Belleman aan om te praten over deze emotionele en beladen dag.

In deze uitzending van Jinek waren Iris Frederix, Peter R. de Vries, Teun van de Keuken en Will Koopman te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 27 augustus door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie