Uitzending
Jinek - 23-8-2019

23-8-2019

Jinek

1018 x bekeken | 0 reacties
7
Wie wint de zenderoorlog? Carlo Boszhard en Angela de Jong geven hun prognose. Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur en dit jaar maken de zenders zich op voor wat sommigen als een heuse 'zenderoorlog' kwalificeren. Hoe gaat RTL4 om met het vertrek van Linda en Wendy naar het SBS6 van John de Mol? Slaan de commerciŽle omroepen een deuk in de kijkcijferkanonnen van de publieke omroep? En zitten kijkers te wachten op de terugkeer van Lingo en Man bijt hond? Het aanbod is in ieder geval weer enorm.

Minister Sigrid Kaag over de bosbranden in het Amazone gebied. De longen van de wereld staan in de hens. Meer dan 40.000 branden teisteren momenteel het Amazonegebied in BraziliŽ. Wereldwijd is de verontwaardiging groot en de druk op de Braziliaanse president JaÔr Bolsonaro om in te grijpen neemt toe. Vanavond praten we met Sigrid Kaag over de rol die Nederland in deze crisis kan spelen.

Ronald Goedemondt en Leo Alkemade over het nieuwe seizoen Sluipschutters. Samen met je beste vrienden de raarste scŤnes verzinnen die dan ook nog eens door miljoenen mensen op tv en internet worden bekeken. Het klinkt als een droom, maar voor de Sluipschutters is het al jaren werkelijkheid. Hun absurdistische sketches zijn een waanzinnig succes en zondag begint het nieuwe seizoen. Leo Alkemade en Ronald Goedemondt schuiven vanavond zelf aan om te vertellen over de nieuwe avonturen.

In deze uitzending van Jinek waren Carlo Boszhard, John de Mol, Leo Alkemade en Ronald Goedemondt te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 23 augustus door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie