Uitzending
Jinek - 22-8-2019

22-8-2019

Jinek

1055 x bekeken | 0 reacties
8
Jan Smit, Samantha Steenwijk en Rolf Sanchez over hoogtepunten Beste zangers. Op 24 augustus gaat alweer het twaalfde seizoen van Beste zangers van start. Ook dit seizoen belooft weer een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten te worden. Deelnemers Rolf Sanchez, Samantha Steenwijk en presentator Jan Smit schuiven vanavond aan en nemen hun mooiste momenten mee.

Esther Vergeer, Pauline van Berkel en Duco en Ron over draagmoederschap. Voormalig rolstoeltennisster Esther Vergeer won alles wat er te winnen viel, waaronder vier gouden medailles op vier verschillende Paralympische Spelen. In 2012 hing ze haar racket aan de wilgen om zich te storten op een nieuwe droom: op natuurlijke wijze een gezin stichten. Helaas bleek het niet mogelijk. Door een draagmoeder in Canada wordt de wens van Esther binnenkort toch vervuld. Pauline van Berkel is zelf al twee keer draagmoeder geweest, onder andere voor Duco en Ron. Allemaal schuiven zij aan om meer over het traject te vertellen.

Peter R. de Vries en Marcel Gelauff over het mediaverbod in de zaak Verstappen. Morgenochtend zitten diverse media-organisaties in de rechtszaal vanwege hun kort geding tegen de rechtbank Limburg en gemeente Brunssum. Want de schouw in de zaak Nicky Verstappen is besloten en zij zien daar geen goede reden voor. Vanavond hebben we het erover bij Jinek. Aan tafel zitten Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS Nieuws, en Peter R. de Vries, de woordvoerder van de familie Verstappen.

In deze uitzending van Jinek waren Esther Vergeer, Jan Smit, Nicky Verstappen en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 22 augustus door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie