Uitzending
Jinek - 4-9-2019

4-9-2019

Jinek

1417 x bekeken | 0 reacties
5
'Het Spijt Me' keert terug: zonder bloemen, maar mét Caroline Tensen
Caroline Tensen noemt zichzelf niet graag de koningin van de emo-tv, maar toch kunnen we stellen dat ze dat wel degelijk is. Met haar compassie weet ze de kijker mee te nemen in de emotionele achtbaan van mensen die sorry willen zeggen. 'Het Spijt Me' keert terug, dit keer zonder bloemetje, maar met een spiksplinternieuw decor. Al in 1993 presenteerde Caroline dit programma, en met dit nieuwe seizoen maakt zij haar retour als vredesduif.

'Het Mooiste Meisje van de Klas' Saskia van der Zee over haar alcoholverslaving
Saskia van der Zee groeit op in Haarlem waar ze een onbezorgd leven leidt. Als mooiste meisje van de klas geniet ze van alle aandacht én alle feestjes. Maar de drank begint zijn tol te eisen en Saskia raakt verslaafd. Het wordt zo erg dat ze in 2017 wordt opgenomen in een verslavingskliniek in Kaapstad. Na terugkomst ziet Saskia de schade die de verslaving bij haar gezin heeft aangericht. Nu zet Saskia zich in als voorlichter op middelbare scholen, is ze coach en werkt ze voor een stichting waar betrokkenen van alcoholverslaving hulp krijgen. Morgen zal het verhaal van Saskia te zien zijn in het tv-programma 'Het Mooiste Meisje van de Klas'. Vanavond schuift ze aan om erover te praten.

Advocaat Royce de Vries en 'Dream or Donate' gedupeerden Lindcy en Joris.
Krijgen de gedupeerden van donatiesite 'Dream or Donate' ooit hun geld terug? De crowdfundingsite ging vorige week plotseling offline. Volgens de oprichter Robert-Jan Mastenbroek is hij gehackt en moest hij stoppen met de site. Lindcy Terborg haalde duizenden euro's op voor de begrafenis van haar beste vriend. Joris Janmaat verzamelde geld om zijn eigen buikwandoperatie te financieren. Samen met tientallen andere gedupeerden hebben zij zich verenigd om te kijken of ze hun geld terug kunnen krijgen. Vanavond schuiven Lindcy en Joris aan, samen met advocaat Royce de Vries

In deze uitzending van Jinek was Caroline Tensen te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op woensdag 4 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie