Uitzending
Jinek - 6-9-2019

6-9-2019

Jinek

1463 x bekeken | 0 reacties
6
Wendy van Dijk keert terug op haar oude nest SBS6
Met Flirty Dancing is Wendy van Dijk aanstaande zondag weer terug bij SBS6, waar haar carrière 25 jaar geleden begon. We blikken terug op de grote succesnummers die ze had met programma's als Hart in Aktie, The Voice of Holland en Moordvrouw. En ze vertelt aan tafel bij Jinek wat ze de komende tijd gaat doen voor de zender van John de Mol.

Pierre Bokma en Niek Barendsen over jeugdserie 'Welkom in de jaren 20 en 30' Koningin Juliana, Albert Einstein en Adolf Hitler samen in één serie
Het gebeurt bij 'Welkom in de jaren 20 en 30'. Talkshowhost Dorine Goudsmit (Plien van Bennekom) ontrafelt de geschiedenis voor de jeugd met de hoofdrolspelers van die tijd. Zondag is de serie te zien bij NPO Zapp. We praten erover met de schrijver en regisseur Niek Barendsen en met Pierre Bokma die in de serie de rol van Adolf Hitler vertolkt.

In deze uitzending van Jinek waren Niek Barendse, Pierre Bokma en Wendy van Dijk te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 6 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie