Uitzending
Jinek - 5-9-2019

5-9-2019

Jinek

1178 x bekeken | 0 reacties
5
Arnon Grunberg liet zich opsluiten in een jeugdinstelling
Schrijver Arnon Grunberg liet zich tien dagen opsluiten in de Amsterdamse jeugdinstelling 'De Koppeling'. Dit is een instelling waar jongeren tussen de 12 en 18 jaar worden opgevangen omdat ze vanwege ernstige gedragsproblemen niet meer thuis kunnen wonen. Hij volgde hetzelfde behandelprogramma als deze jongeren, leefde met hen en bleef zelfs slapen. Hij publiceerde zijn ervaringen in de NRC en hij schuift aan om erover te vertellen.

Herman Brusselmans en de Sekszusjes geven seksuele voorlichting
Op school gaat seksuele voorlichting voornamelijk over voortplanting, soa's en ongewenste zwangerschap. Daar mist wat, dachten 3FM en Brandpunt+. Met #kutvoorlichting geven ze een week lang aandacht aan de léuke kanten van seks, met de nadruk op genot. Zussen Krista en Marcelle Arriëns zijn bij Jinek, bekend van de succesvolle webserie Sekszusjes. Ook schrijver Herman Brusselmans schuift aan.

In deze uitzending van Jinek waren Arnon Grunberg en Herman Brusselmans te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 5 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie