Uitzending
Jinek - 5-9-2019

5-9-2019

Jinek

1285 x bekeken | 0 reacties
6
Frank Paauw over zijn functie als korpschef van politie Amsterdam. Frank Paauw is sinds 100 dagen baas van de politie Amsterdam. Stilzitten heeft hij nog niet echt kunnen doen. Een ontluisterend rapport over de omvang van drugscriminaliteit en ophef over geweld tegen agenten zijn onderwerpen waarop hij snel wil doorpakken. Hij kijkt terug op de eerste 100 dagen in de hoofdstad en hij blikt vooruit naar de enorme klus die hem nog te wachten staat.

Erland Galjaard over het nieuwe televisieseizoen en de toekomst van SBS6. Het veel besproken Lingo en Man Bijt Hond keerden terug bij SBS6. Samen met publiekstrekkers als Linda de Mol en Wendy van Dijk moet de zender op deze manier weer een succes worden. Nu het televisieseizoen weer is begonnen, is het de hoogste tijd voor een gesprek met de nieuwe strategisch adviseur van Talpa, Erland Galjaard. Hij schuift hij aan.

In deze uitzending van Jinek waren Erland Galjaard, Linda de Mol en Wendy van Dijk te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 5 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie