Uitzending
Jinek - 26-8-2019

26-8-2019

Jinek

1074 x bekeken | 0 reacties
5
Hoofdredacteuren Pieter Klok en René Moerland over de toekomst van de krant. Ze waren studiegenoten en zijn nu elkaars grootste concurrent. Pieter Klok en René Moerland zijn de nieuwe hoofdredacteuren van de Volkskrant en het NRC. Ze schuiven aan om te praten over de betekenis van de krant in onze samenleving. En we bespreken de toekomst van het papieren nieuwsblad.

Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink over hun programma: 'De Psycho Show'. Na elf jaar keert een iconisch duo terug op televisie. Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink werkten sinds Spuiten en Slikken niet meer samen, maar presenteren vanaf vier september De Psycho Show. In het programma nemen ze het menselijk brein onder de loep. Ze vertellen over hun nieuwe programma.

De burgemeester van Assen en verslaggever Rosa Timmer over het speeltuindrama. Afgelopen zaterdag vond er een voorval plaats in een speeltuin in Assen. Na melding van een zedenincident met een vierjarig meisje hielden vier omstanders de verdachte op eigen houtje aan. Tijdens deze aanhouding overleed de verdachte nog voordat de politie ter plaatse was. De vier omstanders worden nu samen met de vader van het meisje verdacht vanwege betrokkenheid bij de dood van de man. We praten erover met de Burgemeester van Assen, Marco Out en Rosa Timmer, verslaggever van het Dagblad van het Noorden.

In deze uitzending van Jinek waren Filemon Wesselink en Sophie Hilbrand te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op maandag 26 augustus door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie