Uitzending
Jinek - 30-8-2019

30-8-2019

Jinek

2317 x bekeken | 0 reacties
5
Van chateau naar reality-show: Martien Meiland over zijn succesvolle serie. Wijnen, wijnen, wijnen! Een gevleugelde uitdrukking in 'Chateau Meiland'. De realityserie gaat over het wel en wee van de familie Meiland in hun zelfverbouwde Franse kasteel. Het tweede seizoen is net begonnen en opnieuw een ongekend succes. Martien Meiland is te gast en hij vertelt over de populariteit van de serie.

Welke finalisten gaan strijden om de titel 'De Slimste Mens'? Vanavond wordt bekend wie de drie finalisten zijn en deze slimmeriken zullen ook meteen aanschuiven.

Peter Pannekoek maakt zich klaar om weer wekelijks het nieuws te fileren. Staat cabaretier Peter Pannekoek weer op scherp om de actualiteiten te fileren in een nieuw seizoen van 'Dit Was Het Nieuws'? Hij vertelt wat hij nodig heeft om mening, feit en satire weer los te laten op het meest besproken nieuws van de week.

In deze uitzending van Jinek waren Peter Pannekoek en Martien Meiland te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 30 augustus door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie