Uitzending
Hart van Nederland - 19-4-2024

19-4-2024

Hart van Nederland

409 x bekeken | 0 reacties
6
Ov in hele land staat vandaag 3 minuten stil uit protest
Treinen, stads- en streekbussen, metro's en trams staan zaterdagavond om 22.30 uur drie minuten stil. Winkels op stations houden dan de deuren dicht. Het is een protest tegen het geweld waar ov-personeel geregeld mee te maken krijgt.

Lia (68) is bankfraude-oplichters te slim af en lokt ze in de val
Het komt helaas nog veel te vaak voor dat oudere mensen in oplichtingstrucs trappen. Maar soms zijn er ook succesverhalen. Zoals die van Lia Sloot uit het Noord-Hollandse Zwanenburg. Ze kreeg een verdacht telefoontje van 'de bank' en dat was voor haar reden om actie te ondernemen.

Met haar 'bittergarnituurfiguur' zet Lilian zich in voor mensen met een maatje meer
Kledingwinkels in- en uitlopen, maar geen outfit kunnen vinden die je past. Het is de 25-jarige Lilian uit Tilburg vaak genoeg overkomen. Lange tijd schaamde ze zich voor haar zelfbenoemde 'bittergarnituurfiguur', maar inmiddels is dat verleden tijd.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op vrijdag 19 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie